06-53823361

info@zonnepaneelverkoop.nl

06 53 823 361
 
 

 

De beste zonnepanelen voor bedrijven

 

Voordelen zonnepanelen

Zonnepaneelverkoop als testopstelling bij VIC in Sterksel

Ondernemers profiteren van diverse voordelen bij de aanschaf van zonnepanelen. U bespaart niet alleen op energiekosten, u profiteert ook van fiscale voordelen. Zonnepanelen zijn een waardevolle investering voor uw bedrijf. Er bestaan verschillende investerings- en aftrekposten waar u als ondernemer gebruik van kunt maken.

  • Energie investeringsaftrek (EIA): u profiteert van fiscaal voordeel wanneer u investeert in zonnepanelen. Bekijk het rekenvoorbeeld:
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA): u kunt bij de aanschaf van bedrijfsmiddelen in aanmerking komen voor investeringsaftrek.

De voordelen van zonne-energie zijn per bedrijf en per situatie verschillend. Raadpleeg uw accountant voor meer informatie over de fiscale voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf. In samenspraak met uw eigen financieel adviseur helpt Zonnepaneelverkoop u bij het maken van de juiste keuze.

Geef concreet invulling aan MVO

Zonnepanelen op platdak Oud Beijerland

Het aanschaffen van zonnepanelen toont aan dat u als bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard heeft dit ook financiële en fiscale voordelen, maar het is voornamelijk een investering voor de toekomst. Hiermee laat u uw werknemers, klanten en stakeholders zien dat het belangrijk is om actief bij te dragen aan een betere wereld.

Bijvoorbeeld: rijden uw medewerkers met elektrische auto's? Stimuleer deze positieve ontwikkeling door een 'solar powered' oplaadpunt.

Maximaal rendement zonnepanelen

Zonnepaneelverkoop biedt voor elk bedrijf en elke situatie een passende oplossing. Geen dak is hetzelfde en daarom komen we graag persoonlijk bij u langs voor een maatwerk advies. U profiteert van de beste zonnepanelen tegen de scherpste prijs, met het hoogste rendement voor uw bedrijfsspecifieke situatie.

U wilt als bedrijf zonnepanelen kopen? Zonnepaneelverkoop is uw betrouwbare partner.

 

 

dmca.com