06-53823361

info@zonnepaneelverkoop.nl

06 53 823 361
 
 

Rendement zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen kan nogal verschillen, de ligging van uw woning en uw dak bepaalt bijvoorbeeld in grote mate het rendement. Wij helpen u graag op weg met diverse hulpmiddelen en tools om het rendement voor u in kaart te brengen. Zo hebben wij in de Hoeksche Waard op verschillende plekken het rendement gemeten en met behulp van een zonnekaart kunt u de zonintensiteit bekijken.

Lees meer over het rendement van zonnepanelen.

Typen Zonnepanelen

Zonnepaneelverkoop heeft verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar. Wij werken voornamelijk met de Winaico, Panasonc, Trina Solar en JA Solar.

Lees meer over de Winaico, Panasonic, Trina Solar.

Transparante zonnepanelen

Naast de bovenstaande typen zonnepanelen leveren wij ook transparante panelen. Transparante zonnepanelen laten veel licht door, wat ze ideaal maakt voor een carport of terrasoverkapping. 

Lees meer over transparante zonnepanelen.

Omvormers

Er zijn veel verschillende typen omvormers beschikbaar. Zonnepaneelverkoop adviseert regelmatig SolarEdge als omvormersysteem. Het zonnepanelen informatiesysteem van SolarEdge is 1 van de meest complete in de markt waarbij de opbrengst van de zonnepanelen zeer duidelijk weergegeven is. Er zijn ook goede andere merken. Wij adviseren u graag welke omvormer voor u de beste keuze is.

Lees meer over omvormers.

dmca.com