06-53823361

info@zonnepaneelverkoop.nl

06 53 823 361
 
 

 

FAQ zonnepanelen

 

Zonnepanelen op keramische dakpan Zuid BeijerlandZonnepaneelverkoop is specialist op het gebied van levering en montage van zonnepanelen. Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen en uitleg van verschillende begrippen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op met Zonnepaneelverkoop. Wij helpen u graag op weg.

Wat voor garantie bieden jullie?

Wij zijn erkent installateur en aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker waardoor u gewaarborgd bent van een goed advies, kwaliteit en garantie. Het garantiefonds staat minimaal 10 jaar borg voor alle installaties die door Zonnepaneelverkoop geinstalleerd zijn. Met het pakket "ZonZeker Extra" is zelfs 15 jaar volledige garantie mogelijk.

Leveren jullie ook transparante zonnepanelen?

Zonnepaneelverkoop levert transparante zonnepanelen. Ideaal geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld een terrasoverkapping en voor architectonische toepassingen. Transparante zonnepanelen geven wel schaduw maar maken het eronder niet heel donker.

Wat zijn de technische en mechanische specificaties van een zonnepaneel van Zonnepaneelverkoop.nl?

Technische specificaties: zijn op aanvraag te verkrijgen en ook te downloaden. Doordat zonnepanelen voortdurend verbeterd worden is de website van de fabrikant vaak het beste om de laatste gegevens te verkrijgen.

http://www.winaico.com

 

 

 

dmca.com