De scherpste prijs zonnepanelen

Zonnepaneelverkoop is de betrouwbare partner voor de levering en plaatsen van zonnepanelen. U profiteert van één aanspreekpunt, doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen. Wij zien er strikt op toe dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens onze kwaliteitseisen. Graag komen wij persoonlijk bij u langs voor een maatwerk advies. Wij gaan voor u op zoek naar maximaal rendement tegen de scherpste zonnepanelenprijs. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke garanties en gratis levering door heel Nederland. Hoeveel voordeel wilt u hebben?

Alle installaties zullen in de basis voldoen aan de richtlijnen van het handboek zonne-energie.

zonnepanelen schuin dak

Kwaliteit zonnepanelen voor maximaal rendement

Een hoog rendement begint met een goede kwaliteit van het zonnepaneel. Daarom werken wij alleen samen met de beste fabrikanten. De panelen voldoen aan de Europese wetgeving (CE), de normen voor veiligheid van elektrische componenten en apparatuur (IEC certificatie) en de kwaliteit- en veiligheidseisen volgens TÜV. Al onze zonnepanelen kenmerken zich door uitstekende prestaties, ook bij weinig licht. Daarnaast zijn de zonnepanelen vuil- en waterafstotend en bestand tegen verschillende weersinvloeden, zoals wind en sneeuw. Door het geavanceerde design zijn de panelen gemakkelijk en snel te monteren. Ook voor de doe-het-zelvers onder ons.

zonnepanelen montage

Kwaliteit voor Installaties Nederland

Bij zonnepaneelverkoop is de juiste kennis aanwezig om installatiewerk goed uit te voeren en is door aangetoonde vakbekwaamheid in bezit van de KvINL erkenning. KvINL staat voor Kwaliteit voor Installaties Nederland en is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Het KvINL label staat voor kwaliteit en voor opdrachtgevers geeft het zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd. Deze erkenning is hier terug te vinden op de webiste van het KvINL. U kunt de naam zonnepaneelverkoop invoeren en ons registratienummer 20635 is zichtbaar. Ook zijn wij terug te vinden in Qbis

Ondernemen met oog voor het milieu

Als leverancier van zonnepanelen hechten wij natuurlijk veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Waar mogelijk willen we de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu beperken. Zo maken wij zelf gebruik van groene energie en voor de verwarming maken we gebruik van een zonneboiler. Veel van onze communicatie is gedigitaliseerd en voor gedrukte media maken wij gebruik van gerecycled papier. Afval zien wij als grondstoffen en wordt zoveel mogelijk gescheiden aangeboden aan de verwerkers.

Zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs? Zonnepaneelverkoop is uw betrouwbare partner.

zonnepanelen plat dak

Partners

Webteksten door Schrijven is Blijven

Webdesign en development door GreenTwist Media

Uitgebreide garanties via Stichting Garantiefonds Zonzeker

Specialist in zwarte zonnepanelen blackpanel.nl