Schade hersteld

Door de storm Eunice (febr 2022) waren twee panelen van mijn installatie verloren (niet geplaatst en geleverd door Zonnepaneelverkoop).
Met één telefoontje is een inspectie op de overgebleven panelen uitgevoerd en twee nieuwe panelen geplaatst, de installatie werkt weer als een zonnetje :).
Snelle en fijne communicatie. Zeer tevreden.

Bert van Leeuwen

Super

Systeem heeft nu de eerste maand gedraaid. Uiteraard is het afhankelijk van het weer (zon), maar we zijn er waanzinnig blij mee. De besparing is zoals verwacht en meer.

Zonnige groeten uit Barendrecht.

Peter Manden

Fantastisch werk!!

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van de zonnepanelen gisteren in het Veldpad in Schiedam. Verder wil ik vermelden dat de vier medewerkers van het bedrijf erg nette en personen zijn. Niets is hun teveel indien je vragen hebt. Daarnaast complimenteer ik ook Deborah die veel vragen van mij op een correcte manier heeft beantwoord..

Jan Boer

Fantastisch werk

Gisteren zijn bij ons zonnepanelen geplaatst. Het ziet er allemaal netjes uit.
Complimenten voor de vier medewerkers.
Niet alleen voor het plaatsen maar ook voor de prettige omgang met hun.👍👍

Jan Boer

Bedankt

Vandaag afgerond, 10 x Winaico 295 wp met solaredge. Van eerst 6 op het schuurdak, naar 10 op het dak, we waren volgens mij niet de makkelijkste maar Bob bleef altijd mee denken. Bedankt.

Jasper van Bockel

Netjes

De plaatsing van de overkapping is zeer zorgvuldig gebeurd. De heren hebben netjes gewerkt, geen onnodige rommel gemaakt, alles nauwkeurig geplaatst. Wij zijn erg blij
met het resultaat, ook zeer tevreden over de gekozen oplossing, want het is een hele uitdaging om aan onze achtergevel iets te bevestigen.

in Drunen

Vakkundig

Mooie panelen, netjes en vakkundig geïnstalleerd.

uit Klaaswaal

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het geheel. Bob kon snel tot een afspraak komen. Er kwam ook direct een offerte en de plaatsing was binnen korte tijd. Alles verliep heel voorspoedig, daar zijn we blij mee.

uit Zwijndrecht

één aanspreekpunt

Wij hebben het als prettig ervaren dat zowel het plaatsen als installeren door een en de zelfde persoon is gedaan. Alles is keurig gemonteerd en aangesloten. Voor ons is het belangrijk dat we maar met één aanspreekpunt te maken hebben zowel voor het bestellen als het monteren door een gecertificeerde medewerker en later voor eventuele gebreken of vragen.

uit Puttershoek

Prima

Sinds een aantal weken zijn de Panasonic panelen geplaatst incl. Solaredge. Bob heeft prima werk geleverd en we zijn dan ook zeer tevreden over het geleverde werk. Het systeem werkt prima en het is een goede investering waar een renterekening niet aan kan tippen. Nogmaals hartelijk dank Bob en ik wens je een goede voortzetting van je bedrijf.
Edgar Oostendorp

Prima werk

Sinds een aantal weken zijn de Panasonic panelen geplaatst incl. Solaredge. Er is prima werk geleverd en we zijn dan ook zeer tevreden over het geleverde werk. Het systeem werkt prima en het is een goede investering waar een renterekening niet aan kan tippen. Nogmaals hartelijk dank Bob en ik wens je een goede voortzetting van je bedrijf.

uit Pijnacker

Geweldig

vandaag 1 jaar zonnepanelen, 16 panelen. Gezien de ligging en hellingshoek van mijn dak is de opbrengst van 3730kWh prima. Deze is hoger dan verwacht.
Fantastisch om geen maandelijkse energiekosten meer te hebben en ook nog eens een bijdrage aan het milieu te leveren. Bedankt Bob
Martijn Wouts

Deel uw ervaring met ons!

Strong Testimonials form submission spinner.
Deze wordt niet online weergegeven