De markt voor zonnepanelen is enorm gegroeid, en het wordt mogelijk steeds lastiger voor u om een keuze te maken. Want welke zonnepanelen kiest u? Laat u adviseren door een erkend installateur, zodat u verzekerd bent van de beste keuze. Op deze pagina vindt u meer informatie over de typen zonnepanelen waar wij mee werken.

Leverbare zonnepanelen

Zonnepaneelverkoop levert de volgende typen zonnepanelen

  • Panasonic HIT
  • Longi
  • Winaico
  • AEG Solar
  • DMEGC Solar
  • LG Solar
  • REC Solar

Zonnepanelen van DMEGC Solar

DMEGC Solar is een relatief nieuw speler op de zonnepanelen markt en levert zeer hoge kwaliteit zonnepanelen, met een breed assortiment. Ze hebben zowel mono-kristalijne- als poly-kristalijne zonnepanelen, en leveren voornamelijk zwarte zonnepanelen.

DMEGC werkt goed samen met optimizers en micro inverters van onder andere SolarEdge. Meer hierover op de pagina over omvormers.

Bekijk de brochure met het assortiment van DMEGC hier.

Zonnepanelen van LG Solar

Na meer dan 30 jaar lang kwalitatief onderzoek naar zonne-energie, introduceert LG Solar een reeks mooie zonnepanelen. Huiseigenaren vinden het erg belangrijk dat het aanzicht van hun huis niet wordt verstoord door zonnepanelen. Daarom moeten zonnepanelen passen bij het dak waarop ze worden geïnstalleerd, de lijn van LG Solar sluit mooi aan op deze behoefte. Ze hebben blauwe en zwarte zonnepanelen met een hoog rendement.

Bekijk hier de brochure van de LG zonnepanelen

De beste keuze voor uw situatie

Wij zullen vanuit onze kennis en ervaring altijd kijken naar de meest passende oplossing voor uw situatie. Dan kan het zijn dat u bijvoorbeeld op een ander type zonnepaneel uitkomt als u zelf in gedachte had. De brochures zijn bedoeld om u een indruk van de mogelijkheden te geven.

Temperatuurcoefficient

Zonnepanelen willen licht, veel licht maar geen warmte. Bij een stijgende temperatuur gaat een zonnepaneel minder presteren. Bij de meeste panelen zal de temperatuurcoefficient tussen de 0,4% en 0,5% Deze waarde geeft aan wat de vermindering is in opbrengst bij het stijgen van de temperatuur. Een stijging van moduletemperatuur met 20 graden geeft dan als snel 8% tot 10% minder opbrengst. Een module temperatuur in de zomer kan stijgen tot 70 graden en de piekopbrengst zal dan beduidend lager zijn dan op een zonnige dag in het voorjaar. Hoe lager de temperatuurscoefficient hoe hoger het rendement van de module en dus een hogere jaaropbrengst van het gehele systeem.

Afmetingen zonnepanelen

De meest voorkomende afmeting van een zonnepaneel is ongeveer 102 x 170cm

Zonnepanelen en keurmerken

Wij leveren  o.a. de merken Winaico en Panasonic. Dit zijn zeer gerenommeerde fabrikanten met een goede reputatie en een uitstekende
prijs / kwaliteitverhouding. De zonnepanelen zijn voorzien van allerlei keurmerken zoals CE, TÃ, TUV, IEC en geproduceerd onder de ISO normen 9001, 14001, 18001 waarbij ook nog de fabrieksgarantie verzekerd is. Kortom, topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Een aantal keurmerken van onze zonnepanelen en het productieproces van de fabrieken. Uiteraard doen al onze panelen mee in het PV cycle garantiesysteem.