De beste zonnepanelen voor op uw woning

Wilt u uw woning verduurzamen? Kies dan voor Zonnepaneelverkoop als uw betrouwbare partner. Zonnepaneelverkoop ontzorgt u volledig van aanschaf tot plaatsing en BTW teruggave.

Kosten en opbrengsten zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen en misschien belangrijker nog: wat is de opbrengst van zonnepanelen? Op daarop een passend antwoord te krijgen is het raadzaam om een vrijblijvende bezoekafspraak met ons te maken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van uw situatie en wensen berekenen wij precies wat de zonnepanelen kosten, en hoeveel rendement de panelen opleveren. U krijgt dan een indicatie van de totale kosten van zonnepanelen en uw besparing per jaar

zonnepanelen woning

Meer comfort en lagere energiekosten

Wilt u investeren in energiebesparende maatregelen? Indien uw woning ouder is dan twee jaar kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening. Hiermee kunt u de investering in energiezuinige maatregelen, zoals zonnepanelen, financieren tegen een zeer aantrekkelijke rente. Deze regeling geldt alleen wanneer u verschillende energiebesparende maatregelen treft.

Behalve zonnepanelen kunt u ook denken aan isolatie, een zonneboiler of HR-glas. Zonnepaneelverkoop werkt samen met gerenommeerde partners en heeft de expertise in huis om al uw duurzame verbouwingen op vakkundige wijze uit te voeren. Kijk voor meer informatie over deze aantrekkelijke regeling op Ik Investeer Slim of neem contact op met Zonnepaneelverkoop. Wij vertellen u precies wat u kunt doen om in aanmerking te komen voor de Energiebespaarlening.

U komt in aanmerking voor belastingvoordelen

Voor particulieren is er een BTW regeling die u extra voordeel geeft bij het aanschaffen van zonnepanelen. Wij ontzorgen u hierin volledig, u leest meer over onze service hier. En wilt u uw zonnepanelen financieren via GreenLoans? Dan kunt u hier informatie vinden.

In de PDF vindt u de laatste stand van zaken over de BTW regeling en de stappen die u hiervoor kan zetten.

zonnepanelen particulier